Lite arbete – stor effekt

Ibland så lyckas man verkligen få till det. Oavsett vad det är så blir du själv överraskad över att du klarade av det eller att det blev betydligt bättre än vad du förväntade dig. Det är inte speciellt ofta som det händer, men när det väl sker så är det en närmast överväldigande känsla när man står där och beundrar sitt arbete, som kanske inte krävde någon möda alls.

Det är ofta så när det gäller inredning, i alla fall när det gäller mig själv. Jag har sedan en tid tillbaka funderat och funderat på om det finns något som man kunde göra åt köket. Jag var ganska trött på hur det såg ut, dels för att köket i sig var ganska nedgånget, men också på grund av att jag vant mig vid utseendet. Förnyelse är något jag eftersträvar och det är inte alla gånger lätt att få till, speciellt inte med ett kök. Jag fick alldeles för mig att köket behövde gå igenom en total renovering för att effekten skulle kännas av, men eftersom en sådan renovering kostar mycket pengar så har jag skjutit det på tiden och egentligen mest lidit i tysthet med ett kök jag hatar.

Men så fick jag ett tips. Någon sa att det gick att åstadkomma ganska stora förändringar bara genom att göra några mindre ändringar, och sa att den största och billigaste effekten får man om man byter sina köksluckor. Jag hade till en början svårt att tro honom, men beslutade mig efter att tag att göra just det, att köpa helt nya köksluckor. Det är ett beslut som jag sent kommer att ångra. Direkt som första skåpluckan kom på plats så insåg jag hur bra det i slutändan kommer att bli. Resten av luckorna kom på plats riktigt snabbt och nu känner jag mig betydligt mer bekväm med att visats i köket. En liten ändring gör verkligen stor skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *