Kan inte leva utan klämmor

Det här är visserligen en blogg med fokus på musik, men nu tänkte jag variera mig lite och istället berätta en liten fun fact om mig själv. Det är nämligen så att det finns en liten uppfinning som jag inte skulle klara mig utan, och det är påsklämman! De som känner mig vet att jag har hela köket fullt av klämmor, för är det något som jag kan bli riktigt irriterad över så är det när klämmorna är slut när man behöver en. Så jag har samlat på mig en gedigen samling av de här små underbara plastföremålen och de finns på flera ställen i mitt kök så att jag lätt ska kunna nå en när jag behöver en.

Mina vänner retar mig lite för mitt klämberoende. Fast det har sina fördelar också, för nu när jag är den klämtokiga mannen så behöver jag inte skämmas för att hela mitt kök svämmar över av klämmor. Jag tror att min kärlek till klämmor föddes därför att jag har väldigt svårt för torrt bröd, och en klämma är ju den perfekta saken att försluta en brödpåse med. Och när man väl har utvecklat ett beroende för påsklämmor på brödpåsar så går man också snart över till att använda dem på andra påsar och förpackningar. Men som tur är så är det ju inte ett skadligt beroende utan ett som på alla sätt och vis förenklar vardagen!

Som klämexpert så använder jag förstås inte vilken billig klämma som helst, för det är faktiskt skillnad på klämmor och klämmor. Jag föredrar kvalitet, med andra ord klämmor som håller länge utan att tappa formen eller gå sönder, och där är WeLoc helt överlägsna. Deras klämmor får tillbaka sin ursprungliga form genom att man diskar dem i maskinen eller lägger dem hett vatten, och det gör att de kan användas i många, många år. Sådant gillar jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *