Vi återvänder till brottsplatsen

Som vanligt så har jag varit urdålig på att uppdatera den här bloggen. Så vad ska man då ha en blogg till? Tja, jag spar den i alla fall. Det är alltid roligt att titta in här och skriva någon gång ibland. Och nu gör jag det.

Sommarplaner
Förra inlägget handlade ju om att jag en dåvarande bekant och nuvarande typ bästa vän skulle åka till Dalarna. Och det gjorde vi också, och vi upptäckte att vi trivdes otroligt bra i varandras sällskap. Nu ska jag och Markus som han heter göra en ny tripp tillsammans – och det blir faktiskt Dalarna i år igen! Vi kände nämligen att det fanns så mycket som vi inte hann med. Och vi kände att det var så mysigt där, så varför ändra ett vinnande koncept. Så nu har vi planerat in en tripp till Dalarna i sommar.

Den här gången ska vi utgå från Tällberg och bo på ett hotell som en annan vän till mig har rekommenderat. Hon var nämligen på en konferens i Dalarna och detta var på Green Hotel som enligt henne är det mysigaste hotell hon någonsin varit på. Och det låter ju lovande. Dessutom ligger det bra till, lite i mitten av allt liksom. Så det får det bli.

Vad ska vi då göra den här gången? Ja, ungefär samma som förra gången. Pick up where we left off kan man säga. Fortsätta att upptäcka Dalarnas musik, för det fanns så himla mycket bra och vi känner som sagt att vi inte hann med allt. Så det blir lite av en favorit i repris kan man säga. Jag längtar störtmycket! Det ska bli fantastiskt. Vi ska bland annat besöka Dalhalla som är en otroligt vacker musikscen som är ett gammalt kalkbrott. Ja, ni hör nu. Det kommer att bli episkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *