Välkommen till bloggen!

Då kör vi väl igång då! Välkommen till min nya blogg. Jag som skriver här heter Mattias och jag älskar musik. Den här bloggen kommer att handla mycket om musik men också lite om min vardag och annat som jag tycker är värt att skriva om. Den som vill läsa lite mer om bloggen och om mig kan klicka sig in på fliken Om Mattias & bloggen, men kortfattat kan jag väl beskriva mig själv som en musikälskande kille som arbetar i en musikaffär och som lyssnar på det mesta utom country och opera.

Jag har inte riktigt funderat på hur jag ska lägga upp innehållet i den här bloggen, men jag tror att jag tar det som det kommer. Jag kommer förmodligen att skriva en hel del om de artister och band jag gillar mest men också om nya upptäckter, och detta kommer att blandas med mitt jobb och min vardag. Det blir antagligen en mix av fakta, åsikter, inspiration, nostalgi och en massa annat. Jag hoppas att jag kommer att kunna hålla bloggen levande och uppdatera den ofta, och jag tar mer än gärna emot kommentarer från er som (förhoppningsvis) läser det jag skriver.

Jag har aldrig haft en blogg förut så det här är egentligen helt nytt för mig. Jag skriver inte så mycket i vanliga fall heller, förutom när jag skriver låttexter eller sms… Men jag hoppas som sagt att det här blir ett lyckat projekt och att jag i alla fall får en eller två läsare. Det var väl allt jag hade att säga för den här gången!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *