Sol, semester och musikfestival

Sommartider, jag känner det är nånting på gång… Sommartider!
Sommartider, jag stannar hela natten lång… Sommartider!

Nu närmar sig midsommar och visst känns det att semestern börjar hägra i horisonten. Jag har en stund kvar på jobbet men lagom till Peace and Love festivalen i Borlänge så tar jag ut semestern och kickar igång årets semester med en härlig musikfestival. Det är schysst att festivalen verkar ha dragit igång på riktigt igen nu, med många bra band på listan igen. Jag ser absolut mest fram emot Miriam Bryant och Backyard Babies, men det ska även bli gött att se Adora Eye, Elliphant och Ebbot på scen.

Fixat solskydd inför sommaren
Sist jag var på festival så brände jag mig nå så otroligt av solen, så sista dagen var i princip bortkastad eftersom jag knappt kunde vara utanför tältet för att det gjorde så ont i fejset. Nu tänkte jag vara lite smartare i år och investera i bra solskydd och bra hudvård. För mig är ekologiskt väldigt viktigt så jag kollade nätet och hittade bra grejer på http://finamig.se som jag beställde hem. Klart värt att spana in om ni, som jag, tycker att allt faktiskt borde vara ekologiskt idag.

Addes svensexa
Vi planerar ju även lite inför Addes svensexa nu (Kusinen) som vi tänkte fira av under sensommaren där, någonstans i slutet på Augusti. Eventuellt så kommer vi att sätta ihop ett eget band där jag, Melwin och Jonas ska uppträda för Adde med en egenskriven låt, men så svårt för oss att hitta tid för att repa tillsammans så kanske får bli en plan B på den idéen. Annars hade jag en kund som var inne i affären som erbjöd sig när han fick höra om planerna, haha.

Har ni andra någon bra idé så är det bara att höra av er. Det ska vara gratis, för hela konceptet med svensexan är att hålla den nere i pris. Vi är inga rika grabbar vi inte, ha ha ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *