Serva din Mercedes i Partille

Mechanum är en av de största bilverkstäderna i Göteborg, med flera olika anläggningar. Man finns även numera i Malmö, och är auktoriserad bilverkstad för en stor mängd olika bilmärken. Den första Mechanum-verkstaden slog upp sina portar 2008 i Partille, och även om man inte är den största av Mechanums verkstäder, så kan ingenting ta ifrån dem att man var först. Mechanum vilar heller inte på sina lagrar, vilket inte minst expansionen till Malmö visar på, utan man försöker hela tiden bli bättre och bättre. Den senaste förbättringen gäller ursprungsverkstaden i Partille, som numera kan skryta med att man är auktoriserad märkesverkstad för ytterligare ett bilmärke: Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz är ju ett klassiskt bilmärke när det kommer till lite finare bilar (även om det inte är det enda man säljer), och det känns faktiskt lite konstigt att det dröjt så länge innan Mechanums bilverkstad i Partille blivit auktoriserade Mercedes-Benz verkstad. Men nu kan i alla fall den som har en Mercedes-Benz i Partille med omnejd lätt hitta en verkstad som kan sörja för alla deras behov. Oavsett om det rör sig om reparationer eller ”bara” underhåll. Med tanke på hur pass bra och prisvärda Mechanums erbjudanden är är detta ett välkommet tillägg till Partilles bilverkstäder.

Att Mechanum i Partille blivit auktoriserad Mercedes-Benz verkstad är viktigare än många kanske anar. Det är nämligen så att man alltid, om det är möjligt, ska anlita en bilverkstad som är auktoriserad för ens bilmärke. Detta inte bara för att försäkra sig om att mekanikerna vet vad de gör, och att man får originalreservdelar. Det är också viktigt för serviceboken. Om denna visar på att bilen uteslutande servats och reparerats av auktoriserade verkstäder innebär det att andrahandsvärdet blir betydligt högre. Det har alltså nu blivit ännu enklare för Mercedes-Benz-ägare i Partille att sköta om sin bil på bästa sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *