Köket ska bli ännu bättre

För ungefär ett och ett halvt år sedan bytte jag ut mina köksluckor, och skrev även ett blogginlägg om det här i bloggen. Någon kanske minns det. Jag skrev i alla fall att man med små ändringar kunde göra en stor skillnad, och det håller jag fortfarande fast vid. Det känns som att jag fick ett helt nytt kök när jag bytte luckorna och nu har jag svårt att förstå hur jag kunde leva med de gamla så länge utan att göra något åt det. Det var ju så enkelt! Fast det visste jag ju inte då förstås.

En köksbänk i massivt trä.

Köksbänk jag funderar på.

Hur som helst, trots att jag är riktigt nöjd med köket efter luckbytet så finns det en sak som fortfarande stör mig. När jag hade fula luckor tänkte jag knappt på det, för då tillhörde det kanske en av de finare delarna av köket – i jämförelse alltså. Men nu när luckorna är fina har det blivit mer och mer uppenbart för mig att det finns en till del av köket som kräver förändring, och det är bänkskivan. Den matchar inte alls luckorna och den ser ärligt talat för hemsk ut nu när man lägger märke till den så mycket.

Jag har bestämt mig för att inte gå och störa mig på det här i flera år som jag gjorde med luckorna, så nu är det hög tid att ta tag i det. Jag ska ha en ny bänkskiva!

Det blir Mälarkök igen
Företaget som jag köpte mina luckor från heter Mälarkök, och eftersom jag är väldigt nöjd med luckorna och jag har sett att de även säljer bänkskivor så är det ett givet val för mig att anlita dem igen. Det är så skönt när man kan välja något som man har tidigare erfarenhet av och vet är bra. När jag skulle köpa luckorna så googlade jag på ”köksluckor Stockholm” och gick igenom alla träffar jag fick, men nu vet jag direkt att jag kan välja Mälarkök som både har bra produkter, bra priser och bra service!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *