Ett uterum vore perfekt

Ni som följer den här bloggen vet att jag gillar musik, och ni som precis har surfat in här upptäcker det nog ganska snabbt med tanke på att hela min blogg har ett musiktema. Jag spelar en del själv och då helst gitarr som jag tycker är världens bästa instrument. Något av det mysigaste som finns enligt mig är att sitta utomhus och spela. Gärna i skogen eller på ett fjäll eller någon annanstans där man kommer riktigt nära naturen, men också hemma i trädgården. Jag vet inte vad det är som gör det så mysigt, men jag får en sådan känsla av frihet när jag gör det.

Just i trädgården är dock inte känslan av frihet lika stor, och speciellt inte när grannbarnen tjoar och tjimmar och hoppar studsmatta på gården bredvid och grannhunden på den andra gården springer runt och skäller. Då känns det inte riktigt lika härligt, och dessutom är jag också lite blyg när det gäller att spela inför andra så jag känner aldrig att jag kan sjunga ut när jag sitter i trädgården. Inte så mycket frihet med andra ord, men det är ju det närmaste man kommer naturen utan att behöva förflytta sig från huset, och jag tror att jag har en lösning som skulle kunna ge mig lite mer frihet.

Det jag funderar på är att ett uterum vore helt perfekt. Där kan man stänga in sig så att man dämpar ljudet från barn och hundar, men också så att ljudet dämpas utåt. Jag skulle med andra ord kunna spela och sjunga högre, och jag skulle samtidigt få känslan av att jag sitter i trädgården eftersom uterummet har glasväggar. Ett snyggt uterum står definitivt på min önskelista, för det kan ju inte bara vara praktiskt utan det måste ju se bra ut också. Jag tror att det skulle bli mitt favoritrum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *