En liten uppdatering bara

Jaha, så har det gått en tid igen utan att jag har lyckats blogga något. Men så är det. Livet händer, och ibland rullar det på snabbt. Ibland känner man för att skriva en rad eller två, och ibland glömmer man liksom bort bloggen. Just nu är det väl så att jag varken har haft tiden eller känt lusten att blogga, men å andra sidan så gillar jag ju min blogg också. Så jag tänker att jag kan skriva lite kravlöst bara, utan att känna att jag behöver ha något speciellt att dela med mig av.

Det blir ofta så att jag känner att jag inte har något intressant att skriva, men å andra sidan så är ju min blogg som en dagbok eller något liknande, och sanningen är ju den att de flesta mer eller mindre har ganska ointressanta vardagsliv, så jag kanske inte ska låta bli att blogga bara för att jag inte har någon direkt nyhet. Kanske ska jag bara skriva om min vardag, som kanske är lite tråkig, men som ändå är mitt liv. Inte för att jag tycker att jag har ett tråkigt liv alltså, men det kanske inte är så kul att läsa om det tänker jag. Men nu ska jag försöka tänka om.

Vad gör jag nu?
Ja, nu sitter jag här och gör inget speciellt. Surfar runt lite. Lyssnar på musik. Fingrar på en påsklämma. Jag gillar påsklämmor förresten. De är så himla praktiska. Det ligger sådana lite här och där hemma hos mig, för jag använder dem ofta och till mycket. Och nu ligger det en här som jag väl har använt till något och så har den blivit liggande, och det är ganska roligt att träna fingerfärdighet med den. Man kan använda olika saker, typ mynt eller vad som helst, och göra trix med fingrarna. Jag upplever att jag blir bättre på gitarrspelande när jag har bra fingerkoordination.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *