Dags för firmafest!

Firmafester är inte direkt något vi är bortskämda med i musikaffären där jag jobbar. Mest för att vi aldrig kommer oss för att ordna någon. Visst brukar vi hänga någon gång på fritiden ibland eller ta en after work, men att planera för en speciell fest gör vi sällan. Julbord äter vi visserligen tillsammans och det kan väl ses som en typ av fest, men då handlar det mest om att vi bokar bord på någon trevlig restaurang, inte mer än så. Så nu har vi bestämt oss för att vi ska slå på stort för en gångs skull och planera en riktig fest!

Fest med grannarna

Det här blir dock inte vilken firmafest som helst. Med tanke på att vi inte är så många som jobbar i musikaffären så tänkte vi att det vore roligt att ha festen tillsammans med våra grannbutiker på gatan, så nu har vi gått ihop allihopa och ska ordna en gemensam firmafest för våra små butiker. Det ska bli riktigt roligt!

En smidig lösning

Och för att vi ska slippa hela den här biten med planering och de praktiska bitarna som att boka mat och sådant så har vi bestämt oss för att anlita en eventbyrå. Vi hittade en som heter Perfect Event som ska hjälpa oss att sätta ihop en riktigt rolig firmafest med både mat och dans och vad det nu blir. Det känns som en smidig lösning istället för att fördela uppgifter eller att en ska behöva ta allt ansvar. Nu har vi allt samlat på ett ställe och behöver bara ha kontakt med eventbyrån, och så kan alla bara komma dit och njuta av kvällen utan att behöva fundera över saker och ting.

Om det här blir lyckat så kanske vi gör en årlig grej av det. Det är ju trots allt viktigt att vi små butiker håller ihop och stöttar varandra, och en fest är perfekt för att lära känna varandra bättre och skapa en god kontakt.

Riktigt så här maffig kanske inte vår firmafest blir, dock...

Riktigt så här maffig kanske inte vår firmafest blir, dock…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *