The Coral

Jag tänkte passa på att tipsa om ett band som enligt mig har flera bra låtar, nämligen The Coral. The Coral är ett brittiskt indierockband som började spela 1996 och gav ut första albumet 2002. Om man måste välja en favoritlåt så är mitt val Dreaming of you. Den är riktigt bra! Jag gillar också Pass it on och The voice. Senaste albumet, Butterfly House, kom ut 2010.

För mig var det ett okänt band tills jag tittade på tv-serien Scrubs som hade med Dreaming of you i ett avsnitt. Jag kände direkt att det var en låt för mig och kollade också upp vilka fler låtar som bandet hade gjort. Det är lite roligt hur många olika sätt man kan upptäcka musik på. Man kan höra en låt på radion eller på tv, man kan få tips av vänner, man kan läsa något i tidningen, man kan höra en låt när man går i en affär…

Det finns många sätt att upptäcka ny musik, och det är det som är så häftigt! Jag älskar att hitta nya bra låtar och sedan dyka vidare in i artisten eller bandet för att kanske hitta mer bra. Hur kul som helst!

lur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *